Over ons

Het online uitzendbureau

365Werk Wie zijn wij?

Flex is de toekomst. ZZP'ers, uitzendkrachten en gedetacheerden vormen over een paar jaar een derde van de arbeidsmarkt. Dat is precies waar 365Werk bij kan helpen. Wij zijn van alle flexmarkten thuis: we doen aan uitzenden, payrolling, detacheren, werving & selectie en verloning van ZZP'ers.


 

365Werk Waarom doen we wat we doen?

Uitzenden kan beter en moet transparanter. Dat is onze visie. Helder tonen wat we doen. Dat is onze missie. Opdrachtgevers zien bij 365Werk precies waar ze voor betalen. Uitzendkrachten hebben regie over hun carriëre dankzij het inzicht in hun eigen dossier. Gewoon op hun mobieltje.

365Werk Hoe? Online!

Online weegt zwaar. Wij van 365Werk handelen wat kan via het internet af, zonder het belang van 'echt' contact uit het oog te verliezen. Werkgevers en werknemers hebben dankzij ons systeem zelf de controle. Gemakkelijk, snel, transparant en overal te gebruiken. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

WERKNEMERS

Vind hieronder je nieuwe baan!

Vacatures zoeken


Trefwoord
Personal assistant
de taken van een pa zijn voornamelijk: Administratie, boekhouding (inboeken facturen, facturen versturen), mail beantwoorden, telefoontjes afhandelen, uitzoekwerk, maken van offertes etc. Beschikbaarheid is 8 tot 16 uur per week.
HR medewerker
Als HR Medewerker ben je verantwoordelijk voor alle administratieve HR aangelegenheden binnen Effektief Groep. Jij weet of bent bereid om alles te weten te komen over de cao schoonmaak en overige arbeidsvoorwaarden, je beschikt over zeer goede administratieve vaardigheden zodat mutaties, diverse correspondentie en rapportages correct uitgevoerd worden. Daarnaast beschik je over zeer goede sociale vaardigheden waarmee je leidinggevenden en overige collega s kan voorzien van correcte HR adviezen. Eveneens ben je instaat om een actieve bijdrage te leveren aan de implementatie van HR processen, ondersteun je de HR Manager bij de uitvoering van diverse projecten en vervang je de medewerker salarisadministratie bij diens afwezigheid . De standplaats is Groningen en de werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag.
Sales agent outbound - Ziggo
Voor dit project is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goede overtuigingskracht. Je benadert namelijk klanten om hen producten van Ziggo aan te bieden. Wij bieden een markt conform salaris met leuke bonussen.
Leer / werk plek - Groningen - Groothandelscentrum
Stage loop je bij de bedrijven in het Groothandelscentrum als facilitair assistent.
De praktijk is o.a. bij schoonmaakbedrijven, garages, computerbedrijven, drukkerij, magazijn en zowel binnen als buiten. Je voert taken op facilitair gebied uit in de breedste zin van het woord onder begeleiding van een werknemer van een van de bedrijven.
District Manager regio Noord
Als District Manager ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van objecten en medewerkers die onder jouw district vallen. Je bewaakt operationele gemaakte contractafspraken, onderhoudt structureel klantencontact en beheert klantenrelaties. Daarnaast geef je leiding aan minimaal 5 Rayonmanagers en ben je eindverantwoordelijk voor de juiste invoering van de noodzakelijke administratie. Je rapporteert aan de Operationeel Directeur en je werkgebied is Friesland, Groningen en Drenthe.
Schoonnmaker op inval basis
Ben jij beschikbaar om op inval basis schoon te maken voor onze opdrachtgevers. Wij zijn op zoek naar en ervaren schoonmaker die goed in teamverband kan werken.
Schoonmaker Assen
Wij zijn op zoek naar een ervaren schoonmaker die drie ochtenden per week beschikbaar is om schoon te maken. De ochtenden zullen zijn op ma-di-woe en dan twee uur per ochtend.
Medewerker bediening
Als medewerker bediening is het van belang dat je flexibel bent, klantgericht & sociaal zeer vaardig. Maar wat bieden wij aan de andere kant? Een goed betaalde baan die bij je past met de juiste begeleiding door zeer ervaren collega's.
Medewerker bediening - Italiaans restaurant!
Je start als medewerker bediening. Gezien de groei in het bedrijf zijn er mogelijkheden om door te groeien naar bijvoorbeeld assistent - bedrijfsleider
B2B sales vertegenwoordigers (M/V)
Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de sales? Denk jij dat je het in huis hebt om succesvol te zijn op de zakelijke markt? Solliciteer dan nu op de functie Sales Vertegenwoordiger bij CrossOver.
Stagiair - Groningen - fulltime
Als stagiair zal je voornamelijk administratieve en recruitment activiteiten gaan oppakken onder begeleiding van 1 van de recruiters. Elke dag iets nieuws leren in een hectische omgeving? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Heb je interesse? Neem dan contact op met Wies van 't Slot (w.vanslot@365werk.nl)
Sales coach
Weet jij als geen ander mensen op een positieve manier te coachen? Ben jij sales gedreven en weet jij een prettige sfeer te creeren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het is belangerijk dat je kan coachen en met verschillende persoonlijkheden om kan gaan. beschikbaarheid bedraagt 20-24 uur, en ook avonduren.
Vertegenwoordiger buitendienst
Je zal in vrijheid kunnen bepalen hoe je je sales aanpakt en waar je naar toe gaat. De standplaats van deze functie is Leeuwarden. Aangezien het om de zakelijke markt gaat is een representatief en zakelijk voorkomen belangrijk. Ervaring en affiniteit met sales is een vereiste. De vacature is per direct en fulltime.
1e medewerker bediening Groningen - Fulltime
Voor een wine & dine in de binnenstad van Groningen zijn we op zoek naar een 1e medewerker bediening met veel ervaring & kennis op het gebied van horeca. Heb je ook nog kennis van wijn en ben je representatief en enthousiast. Dan is dit de geschikte uitdaging voor jou.
Bedieningsmedewerker - Groningen - parttime & fulltime
Als bedieningsmedewerker is het van belang dat je flexibel bent, klantgericht & sociaal zeer vaardig. Maar wat bieden wij aan de andere kant? Een goed betaalde baan die bij je past met de juiste begeleiding door zeer ervaren collega's.
Horeca personeel gezocht
Wil jij werken in de leukste horecazaken in Groningen?Schrijf je dan nu in. Reageren met een korte motivatie.
Zelfstandig werkend kok - Assen - Fulltime
Ben jij een ervaren kok, die flexibel is en een teamplayer? Dan zoeken wij jou! Je zal aan de slag gaan als zelfstandig werkend kok tijdens het drukke seizoen van 1 maart t/m 31 oktober.
Zelfstandig werkend kok - Groningen - Fulltime
Als zelfstandig werkend kok ben je flexibel, breed inzetbaar binnen je vakgebied, leergierig, stressbestendig en denk je in uitdagingen.

WERKGEVERS

Personeel nodig?

Bedrijf inschrijven


Uw bedrijf inschrijven

* verplichte velden

365WerkProfiel

Gemak, snelheid, transparantie en kwaliteit.

Dat zijn de kernwaarden van 365Werk. Voor u als opdrachtgever betekent dat dat u op elk moment van de dag uw eigen dossier kunt inzien. Financiële gegevens, beschikbare medewerkers, gewerkte uren; alles staat overzichtelijk onder elkaar. Of het nou op uw laptop, smartphone, tablet of PC is. In een paar minuten bent u aangemeld. Payrollcontracten nemen we razendsnel over. Wij gaan onmiddellijk aan de slag voor u.

Wij willen open kaart spelen. Bij 365Werk ziet u in een oogopslag wat onze kostprijs is, met welke urenopslag u rekening moet houden. Tot slot werken wij zo veel mogelijk online. We hebben geen dure kantoren of andere overhead. Alle onze energie gaat in de kwaliteit van onze diensten. Dat heeft als extra voordeel dat we scherpe tarieven kunnen hanteren.

365WerkHoe werken wij

Inschrijven

U kunt zich als bedrijf inschrijven op de site. Jobs zijn opdrachten die u plaatst bij 365Werk.nl. U krijgt inzicht in welke kandidaten het meest geschikt zijn voor uw job waarbij rekening wordt gehouden met de criteria opleiding, beschikbaarheid, werkervaring en waarderingen voor eerder uitgevoerde jobs. U kunt kandidaten zelf via een SMS bericht uitnodigen of kandidaten door ons laten uitnodigen. Nadat de kandidaat uw uitnodiging heeft geaccepteerd ontvangt u een bevestiging en kan de kandidaat direct aan de slag.

Heeft u na uw zoekopdracht nog niet de juiste kandidaat gevonden? Dan wordt er door het team van 365Werk.nl gezocht naar de juiste kandidaat.

Tijdens de selectie is echt contact cruciaal. We maken wel gebruik van de mogelijkheden van online door bijvoorbeeld Skype intakes te voeren & video CV's te laten maken. Wat nodig is om een goede match te maken doen we. Het voordeel van een Skype intake is dat we ook op afstand een goede selectie kunnen maken.
Video CV's geven een veel completer beeld van een kandidaat dan enkele een CV met daarop een opsomming van feiten die ook op linked-in te vinden is. Het geeft een goede eerste indruk en bespaart daarmee tijd voor de opdrachtgever.
Aangezien wij uitzendkrachten laten "raten" door opdrachtgevers krijgen we een steeds beter beeld van de kwaliteit van onze medewerkers. Dit resulteert in steeds snellere en betere matches.

365WerkTransparantie

Financiën

Wekelijks ontvangt u een bericht van 365Werk.nl met de gewerkte uren. Deze uren kunt u direct online accorderen. Vervolgens betaalt 365Werk.nl de flexkracht en de gerelateerde wettelijke afdrachten. Tot slot ontvangt u een wekelijkse factuur die u ook online in kunt zien. Via uw account bij 365Werk.nl krijgt u inzicht in uw financiële status bij 365Werk.nl. U kunt uw budgetten definiëren, bestedingen opvragen en facturen en betalingen bekijken.

Het profiel van 365werk.nl

365WerkProfiel

Gemak, snelheid, transparantie en kwaliteit.

Dat zijn de kernwaarden van 365Werk. Voor u als opdrachtgever betekent dat dat u op elk moment van de dag uw eigen dossier kunt inzien. Financiële gegevens, beschikbare medewerkers, gewerkte uren; alles staat overzichtelijk onder elkaar. Of het nou op uw laptop, smartphone, tablet of PC is. In een paar minuten bent u aangemeld. Payrollcontracten nemen we razendsnel over. Wij gaan onmiddellijk aan de slag voor u.

Wij willen open kaart spelen. Bij 365Werk ziet u in een oogopslag wat onze kostprijs is, met welke urenopslag u rekening moet houden. Tot slot werken wij zo veel mogelijk online. We hebben geen dure kantoren of andere overhead. Alle onze energie gaat in de kwaliteit van onze diensten. Dat heeft als extra voordeel dat we scherpe tarieven kunnen hanteren.

365WerkHoe werken wij

Inschrijven

U kunt zich als bedrijf inschrijven op de site. Jobs zijn opdrachten die u plaatst bij 365Werk.nl. U krijgt inzicht in welke kandidaten het meest geschikt zijn voor uw job waarbij rekening wordt gehouden met de criteria opleiding, beschikbaarheid, werkervaring en waarderingen voor eerder uitgevoerde jobs. U kunt kandidaten zelf via een SMS bericht uitnodigen of kandidaten door ons laten uitnodigen. Nadat de kandidaat uw uitnodiging heeft geaccepteerd ontvangt u een bevestiging en kan de kandidaat direct aan de slag.

Heeft u na uw zoekopdracht nog niet de juiste kandidaat gevonden? Dan wordt er door het team van 365Werk.nl gezocht naar de juiste kandidaat.

Tijdens de selectie is echt contact cruciaal. We maken wel gebruik van de mogelijkheden van online door bijvoorbeeld Skype intakes te voeren & video CV's te laten maken. Wat nodig is om een goede match te maken doen we. Het voordeel van een Skype intake is dat we ook op afstand een goede selectie kunnen maken.
Video CV's geven een veel completer beeld van een kandidaat dan enkele een CV met daarop een opsomming van feiten die ook op linked-in te vinden is. Het geeft een goede eerste indruk en bespaart daarmee tijd voor de opdrachtgever.
Aangezien wij uitzendkrachten laten "raten" door opdrachtgevers krijgen we een steeds beter beeld van de kwaliteit van onze medewerkers. Dit resulteert in steeds snellere en betere matches.

365WerkTransparantie

Financiën

Wekelijks ontvangt u een bericht van 365Werk.nl met de gewerkte uren. Deze uren kunt u direct online accorderen. Vervolgens betaalt 365Werk.nl de flexkracht en de gerelateerde wettelijke afdrachten. Tot slot ontvangt u een wekelijkse factuur die u ook online in kunt zien. Via uw account bij 365Werk.nl krijgt u inzicht in uw financiële status bij 365Werk.nl. U kunt uw budgetten definiëren, bestedingen opvragen en facturen en betalingen bekijken.

Dienstverlening

Uitzenden

Werving, selectie


HORECAPayroll

Overnemen juridisch werkgeverschap

PRODUCTIE
LOGISTIEKZZP-ers

365Werk fungeert als broker tussen opdrachtgevers en de ZZP-ers

SCHOONMAAKWerving en selectie

Werving en selectie van geschikte kandidaten

ADMINISTRATIEFContact

Neem contact met ons op via onderstaand formulier


365Werk
Osloweg 49, Groningen
info@365werk.nl
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';