Over ons

Het online uitzendbureau

365Werk Wie zijn wij?

Flex is de toekomst. ZZP'ers, uitzendkrachten en gedetacheerden vormen over een paar jaar een derde van de arbeidsmarkt. Dat is precies waar 365Werk bij kan helpen. Wij zijn van alle flexmarkten thuis: we doen aan uitzenden, payrolling, detacheren, werving & selectie en verloning van ZZP'ers.


 

365Werk Waarom doen we wat we doen?

Uitzenden kan beter en moet transparanter. Dat is onze visie. Helder tonen wat we doen. Dat is onze missie. Opdrachtgevers zien bij 365Werk precies waar ze voor betalen. Uitzendkrachten hebben regie over hun carriëre dankzij het inzicht in hun eigen dossier. Gewoon op hun mobieltje.

365Werk Hoe? Online!

Online weegt zwaar. Wij van 365Werk handelen wat kan via het internet af, zonder het belang van 'echt' contact uit het oog te verliezen. Werkgevers en werknemers hebben dankzij ons systeem zelf de controle. Gemakkelijk, snel, transparant en overal te gebruiken. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

WERKNEMERS

Vind hieronder je nieuwe baan!

Vacatures zoeken


Trefwoord
Recruiter bij 365Werk - Groningen - Fulltime
Als recruiter ben je de spin in het web tussen sollicitant / uitzendkracht, opdrachtgever & 365Werk. Het is een zeer dynamische functie met veel verschillende taken. Als recruiter heb je verschillende taken. De belangrijkste zijn: werving & selectie van uitzendkrachten, contact onderhouden met bestaande klanten, verbeteren van onze naamsbekendheid door onder andere social media en het afhandelen van administratieve taken. We zijn op zoek naar een pro-actieve persoonlijkheid die goed kan functioneren in een start-up waar nog niet alle procedures vast liggen en zijn uitgewerkt. Ook past een positieve resultaatgerichte instelling bij de cultuur van 365Werk.
Bedieningsmedewerker - Groningen - parttime & fulltime
Als bedieningsmedewerker is het van belang dat je flexibel bent, klantgericht & sociaal zeer vaardig. Maar wat bieden wij aan de andere kant? Een goed betaalde baan die bij je past met de juiste begeleiding door zeer ervaren collega's.
Horeca personeel gezocht
Wil jij werken in de leukste horecazaken in Groningen?Schrijf je dan nu in. Reageren met een korte motivatie.
Stagiair - Groningen - fulltime
Als stagiair zal je voornamelijk administratieve en recruitment activiteiten gaan oppakken onder begeleiding van 1 van de recruiters. Elke dag iets nieuws leren in een hectische omgeving? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Heb je interesse? Neem dan contact op met Wies van 't Slot (w.vanslot@365werk.nl)
Medewerker bediening - Italiaans restaurant!
Je start als medewerker bediening. Gezien de groei in het bedrijf zijn er mogelijkheden om door te groeien naar bijvoorbeeld assistent - bedrijfsleider
B2B sales vertegenwoordigers (M/V)
Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de sales? Denk jij dat je het in huis hebt om succesvol te zijn op de zakelijke markt? Solliciteer dan nu op de functie Sales Vertegenwoordiger bij CrossOver.
Schoonmaakmedewerkers - Winschoten / Stadskanaal - contracturen variabel
Als oproepkracht maak je onder andere kantoorpanden en showrooms schoon. Je verricht verschillende werkzaamheden, zoals stofwissen, moppen, stofzuigen en schoonmaken van sanitair. Deze werkzaamheden verricht je volgens een programma waarin staat beschreven wat, wanneer en hoe je moet schoonmaken. Je werkt meestal onder leiding van een ervaren collega. Je werkgebied is Zuidoost Groningen. De werktijden zijn variabel en op oproepbasis.
Leer / werk plek - Groningen - Groothandelscentrum
Stage loop je bij de bedrijven in het Groothandelscentrum als facilitair assistent.
De praktijk is o.a. bij schoonmaakbedrijven, garages, computerbedrijven, drukkerij, magazijn en zowel binnen als buiten. Je voert taken op facilitair gebied uit in de breedste zin van het woord onder begeleiding van een werknemer van een van de bedrijven.
Medewerkers housekeeping - Groningen - Fulltime & Parttime
We zoeken een flexibele medewerker die zich betrokken en verantwoordelijk voelt, een doorzetter met oog voor detail die goed zelfstandig kan werken. Het is van belang dat je een hoog werktempo hebt. Tot je taken behoren onder andere: bedden verschonen en opmaken, stofzuigen en dweilen, afstoffen, producten bijvullen, de openbare ruimtes schoonmaken en alles op orde maken voor nieuwe gasten.
Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken, stuur dan je cv en sollicitatiebrief naar info@365werk.nl.
Sales agent outbound - Ziggo
Voor dit project is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goede overtuigingskracht. Je benadert namelijk klanten om hen producten van Ziggo aan te bieden. Wij bieden een markt conform salaris met leuke bonussen.
Rayonmanager - fulltime - Aalsmeer
Als rayonmanager ben je de spin in het web tussen de werknemer, de werkgever en de opdrachtgever. Je instrueert en begeleidt voorwerkers en schoonmaakmedewerkers. Daarbij bewaak je de kwaliteit van de verrichte schoonmaakwerkzaamheden,onderhoud je contact met de opdrachtgevers en zorg je dat onze opdrachtgevers en onze medewerkers tevreden zijn. Je bewaakt diverse afgesproken budgetten en de normen ten aanzien van kwaliteit, ARBO, milieu, omzet en ziekteverzuim. Waar nodig neem je corrigerende maatregelen.
Schoonmaakmedewerker - parttime (6 uur) - Hilversum
Als Schoonmaakmedewerker maak je onder andere kantoorpanden en studio's schoon. Je verricht verschillende werkzaamheden, zoals stofwissen, moppen, stofzuigen en schoonmaken van sanitair. Deze werkzaamheden verricht je volgens een programma waarin staat beschreven wat, wanneer en hoe je moet schoonmaken. Je werkt meestal onder leiding van een ervaren collega. Je werkgebied is Hilversum. De werktijden zijn vanaf 17:00 uur (3 x 2 uur per dag) op maandag, woensdag en vrijdag.
Voorman of voorvrouw - Leeuwarden - parttime
Als Voorman of Voorvrouw - niet meewerkend - ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de schoonmaak op locatie, je bent ons aanspreekpunt naar de klant en geef je leiding aan 40 schoonmakers. Daarbij bewaak je de kwaliteit van de verrichte schoonmaakwerkzaamheden, door onder andere kwaliteitsrondes (DKS) te lopen, stel je planningen op van de werkzaamheden, regel je vervanging bij ziekte en vakantie, geef je werkinstructies, los je problemen op de werkvloer op en onderhoud je contacten met overige disciplines op locatie. Je werkgebied is Leeuwarden. De werktijden zijn ´s ochtends van 05:45 uur tot 08:30 zijn. In overleg kan dit desgewenst aangepast worden naar bijvoorbeeld 3 ochtenden en 2 middagen.
Huismeester - Alkmaar - Fulltime - per direct!
Als Huismeester ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van 5 kantoorpanden in de regio Alkmaar en zorg je voor een goed en veilig werk- en leefklimaat. Je bent op facilitairgebied dagelijks het aanspreekpunt voor interne klanten én voor de externe dienstverleners/leveranciers.
Supervisor schoonmaak - Nederland
Voor verschillende opdrachtgevers door heel Nederland zijn wij op zoek naar schoonmaak supervisors. In deze rol ben je meewerkend voorman of voorvrouw. Kortom: je stuurt aan maar werkt zelf ook mee.

WERKGEVERS

Personeel nodig?

Bedrijf inschrijven


Uw bedrijf inschrijven

* verplichte velden

365WerkProfiel

Gemak, snelheid, transparantie en kwaliteit.

Dat zijn de kernwaarden van 365Werk. Voor u als opdrachtgever betekent dat dat u op elk moment van de dag uw eigen dossier kunt inzien. Financiële gegevens, beschikbare medewerkers, gewerkte uren; alles staat overzichtelijk onder elkaar. Of het nou op uw laptop, smartphone, tablet of PC is. In een paar minuten bent u aangemeld. Payrollcontracten nemen we razendsnel over. Wij gaan onmiddellijk aan de slag voor u.

Wij willen open kaart spelen. Bij 365Werk ziet u in een oogopslag wat onze kostprijs is, met welke urenopslag u rekening moet houden. Tot slot werken wij zo veel mogelijk online. We hebben geen dure kantoren of andere overhead. Alle onze energie gaat in de kwaliteit van onze diensten. Dat heeft als extra voordeel dat we scherpe tarieven kunnen hanteren.

365WerkHoe werken wij

Inschrijven

U kunt zich als bedrijf inschrijven op de site. Jobs zijn opdrachten die u plaatst bij 365Werk.nl. U krijgt inzicht in welke kandidaten het meest geschikt zijn voor uw job waarbij rekening wordt gehouden met de criteria opleiding, beschikbaarheid, werkervaring en waarderingen voor eerder uitgevoerde jobs. U kunt kandidaten zelf via een SMS bericht uitnodigen of kandidaten door ons laten uitnodigen. Nadat de kandidaat uw uitnodiging heeft geaccepteerd ontvangt u een bevestiging en kan de kandidaat direct aan de slag.

Heeft u na uw zoekopdracht nog niet de juiste kandidaat gevonden? Dan wordt er door het team van 365Werk.nl gezocht naar de juiste kandidaat.

Tijdens de selectie is echt contact cruciaal. We maken wel gebruik van de mogelijkheden van online door bijvoorbeeld Skype intakes te voeren & video CV's te laten maken. Wat nodig is om een goede match te maken doen we. Het voordeel van een Skype intake is dat we ook op afstand een goede selectie kunnen maken.
Video CV's geven een veel completer beeld van een kandidaat dan enkele een CV met daarop een opsomming van feiten die ook op linked-in te vinden is. Het geeft een goede eerste indruk en bespaart daarmee tijd voor de opdrachtgever.
Aangezien wij uitzendkrachten laten "raten" door opdrachtgevers krijgen we een steeds beter beeld van de kwaliteit van onze medewerkers. Dit resulteert in steeds snellere en betere matches.

365WerkTransparantie

Financiën

Wekelijks ontvangt u een bericht van 365Werk.nl met de gewerkte uren. Deze uren kunt u direct online accorderen. Vervolgens betaalt 365Werk.nl de flexkracht en de gerelateerde wettelijke afdrachten. Tot slot ontvangt u een wekelijkse factuur die u ook online in kunt zien. Via uw account bij 365Werk.nl krijgt u inzicht in uw financiële status bij 365Werk.nl. U kunt uw budgetten definiëren, bestedingen opvragen en facturen en betalingen bekijken.

Het profiel van 365werk.nl

365WerkProfiel

Gemak, snelheid, transparantie en kwaliteit.

Dat zijn de kernwaarden van 365Werk. Voor u als opdrachtgever betekent dat dat u op elk moment van de dag uw eigen dossier kunt inzien. Financiële gegevens, beschikbare medewerkers, gewerkte uren; alles staat overzichtelijk onder elkaar. Of het nou op uw laptop, smartphone, tablet of PC is. In een paar minuten bent u aangemeld. Payrollcontracten nemen we razendsnel over. Wij gaan onmiddellijk aan de slag voor u.

Wij willen open kaart spelen. Bij 365Werk ziet u in een oogopslag wat onze kostprijs is, met welke urenopslag u rekening moet houden. Tot slot werken wij zo veel mogelijk online. We hebben geen dure kantoren of andere overhead. Alle onze energie gaat in de kwaliteit van onze diensten. Dat heeft als extra voordeel dat we scherpe tarieven kunnen hanteren.

365WerkHoe werken wij

Inschrijven

U kunt zich als bedrijf inschrijven op de site. Jobs zijn opdrachten die u plaatst bij 365Werk.nl. U krijgt inzicht in welke kandidaten het meest geschikt zijn voor uw job waarbij rekening wordt gehouden met de criteria opleiding, beschikbaarheid, werkervaring en waarderingen voor eerder uitgevoerde jobs. U kunt kandidaten zelf via een SMS bericht uitnodigen of kandidaten door ons laten uitnodigen. Nadat de kandidaat uw uitnodiging heeft geaccepteerd ontvangt u een bevestiging en kan de kandidaat direct aan de slag.

Heeft u na uw zoekopdracht nog niet de juiste kandidaat gevonden? Dan wordt er door het team van 365Werk.nl gezocht naar de juiste kandidaat.

Tijdens de selectie is echt contact cruciaal. We maken wel gebruik van de mogelijkheden van online door bijvoorbeeld Skype intakes te voeren & video CV's te laten maken. Wat nodig is om een goede match te maken doen we. Het voordeel van een Skype intake is dat we ook op afstand een goede selectie kunnen maken.
Video CV's geven een veel completer beeld van een kandidaat dan enkele een CV met daarop een opsomming van feiten die ook op linked-in te vinden is. Het geeft een goede eerste indruk en bespaart daarmee tijd voor de opdrachtgever.
Aangezien wij uitzendkrachten laten "raten" door opdrachtgevers krijgen we een steeds beter beeld van de kwaliteit van onze medewerkers. Dit resulteert in steeds snellere en betere matches.

365WerkTransparantie

Financiën

Wekelijks ontvangt u een bericht van 365Werk.nl met de gewerkte uren. Deze uren kunt u direct online accorderen. Vervolgens betaalt 365Werk.nl de flexkracht en de gerelateerde wettelijke afdrachten. Tot slot ontvangt u een wekelijkse factuur die u ook online in kunt zien. Via uw account bij 365Werk.nl krijgt u inzicht in uw financiële status bij 365Werk.nl. U kunt uw budgetten definiëren, bestedingen opvragen en facturen en betalingen bekijken.

Dienstverlening

Uitzenden

Werving, selectie


HORECAPayroll

Overnemen juridisch werkgeverschap

PRODUCTIE
LOGISTIEKZZP-ers

365Werk fungeert als broker tussen opdrachtgevers en de ZZP-ers

SCHOONMAAKWerving en selectie

Werving en selectie van geschikte kandidaten

ADMINISTRATIEFContact

Neem contact met ons op via onderstaand formulier


365Werk
Osloweg 49, Groningen
info@365werk.nl
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';
';